søndag 27. desember 2009

KH bloggutfordring Hvitt kort #1

Jeg trengte fortsatt et par julekort, så jeg laget to bidrag til
Kreativ Hobbys bloggutfordring om å lage et hvitt kort. Kriteriene var at kortet skulle ha minst ett stempel fra KH, og hovedfargen skulle være hvit. Små innslag med andre duse farger var tillatt.
Her har jeg laget et kort hvor jeg har brukt både motiv- og tekststempel fra KH. Begge stemplene har blitt embosset med lyseblått, glitrende embossingpulver. Bakgrunnen er laget med en CB embossingfolder, kantene er stanset ut med Daisy punch fra Martha Stewart. Blomstene er av ukjent merke, bladene er stanset ut med Fern punch medium fra PunchBunch. Blomstene har fått litt Stickles Icicle smørt på. De duse, lyseblå kantene er svertet med Fluid Chalk Ice Blue. Jeg har også brukt halvperler og brads.

4 kommentarer:

 1. Nydelig julekort du har laget her. Likte veldig godt det blå du har fått med - det gjorde det mer "vinteraktig"

  SvarSlett
 2. Nyyydelig! Det blå gjorde seg godt her.

  Det ligger en liten overraskelse til deg i bloggen min. :D Ha en fin helg.

  SvarSlett
 3. Vakkert!!!

  Kunne fortelle meg hva slags embossing pulver du har brukt?

  Jeg elsker embossing med glitter og det i den delikate fargen var virkelig flott.

  SvarSlett
 4. Takk for hyggelig tilbakemelding, Nina Jeanette.

  Jeg har hatt dette embossingpulveret i flere år, og jeg kjøpte det i en nettbutikk som ikke finnes lenger. Det står dessverre ikke noe produsentnavn på boksen, men navnet på fargen er Cosmic Skylight. Jeg tror det er dette pulveret fra merket Sparkle N Sprinkle: http://sparklensprinkle.com/o/product_info.php?cPath=22_56&products_id=1093

  SvarSlett