fredag 27. november 2009

Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #7

Kort nummer syv til Kreativ Hobbys julekortutfordring.

Dette ble enda et kort uten særlig pynt, her er det kun brukt kartong og embossing (både tørrembossing og pulver). Kortet er holdt i samme fargetoner som det forrige, men her er det lagt til en farge til, den nydelige Champagne fra Bazzill.
Her har jeg brukt tekststempelet God Jul x 3 for å lage bakgrunn. Jeg har brukt Fluid Chalk Creamy Brown både til å stemple teksten med, og sverte kantene på panelet. Stempelet God Jul nederst på kortet er embosset med embossingpulver i kobberfarge. På hjertet er det også brukt kobberembossing. Hjertet er stanset ut med en CB die, og tørrembossset med tilhørende embossingfolder. Blondekanten er stanset ut med en punch fra Fiskars.

5 kommentarer:

 1. Dette kortet var vakkert. Likte veldig godt fargene og det "enkle" oppsettet. Og embossing har jeg nesten glemt hva er, men det var en utrolig fin effekt på hjertet.

  SvarSlett
 2. Det med å tørrembosse først, for så å embosse oppå var utrolig kult! Det må jeg prøve! Igjen et virkelig lekkert kort, og de bakgrunnene du lager er jo bare så gjennomførte.

  SvarSlett
 3. gurimalla, dette var lekkert :D kjempe fint :D

  SvarSlett
 4. dette var lekkert:) enkelt men nydeligt:)

  SvarSlett