lørdag 5. september 2009

K-O-M oppgave 4


Mitt fjerde bidrag til Kort-O-Mania høst. Oppgaven denne gangen var å lage et "dyrisk" kort, altså at kortet skulle ha innslag av dyr i motiv eller annen pynt. Her har jeg brukt et søtt stempelmotiv fra Penny Black. Motivet er stemplet på akvarellark og fargelagt med Distress Ink. Motivet og matten bak er stanset ut med to forskjellige størrelser av Labels 8 fra Spellbinders. Tekststempelet er fra Kort i hodet. Av Papir er det brukt Bazzill Dotted Swiss i beige farge som base, og et vanlig kremfarget ark som har blitt svertet og stemplet som matte for det brune mønsterarket. Av pynt er det brukt blomster fra Prima, bånd fra May arts og diverse knapper og charms.

7 kommentarer:

 1. Et lekkert kort hvor du har tatt et godt fargevalg! Mange flotte detaljer og distressinga av kantene var superflott!

  Stempelklem fra Anne Sofie

  SvarSlett
 2. Nydelig og gjennomført kort!

  SvarSlett
 3. For et lekkert kort!! Fargen, pynten og blomstene. Alt passet så utrolig bra!

  SvarSlett
 4. Nydelig kort! Her var det mange flotte detaljer.Den brune sløyfen var fin og blomstene var nydelige. Likte godt at knyttingen var så tydelig på knappene. Og så ble jeg såå nysgjerrig på hvordan resten av mønsterarket ser ut :D

  SvarSlett
 5. Det var virkelig et behagelig kort. Og for et herlig motiv. Lurte på hvor teksstempelet var i fra, men kan ikke si at jeg har hørt om "kort i hodet" før. :)

  SvarSlett
 6. Et flott kort! Likte godt motivet. Kult med de rufsete kantene.

  SvarSlett