søndag 27. desember 2009

KH bloggutfordring Hvitt kort #2

Kort nummer to til Kreativ Hobbys bloggutfordring om å lage et hvitt kort. Dette kortet er likt i oppsett som det forrige, men her har jeg brukt en annen CB embossingfolder for å lage bakgrunn, samt to andre stempler. Her er det også brukt kun hvit kartong, men denne gangen har jeg svertet med brunt blekk; Fluid Chalk Creamy Brown.

KH bloggutfordring Hvitt kort #1

Jeg trengte fortsatt et par julekort, så jeg laget to bidrag til
Kreativ Hobbys bloggutfordring om å lage et hvitt kort. Kriteriene var at kortet skulle ha minst ett stempel fra KH, og hovedfargen skulle være hvit. Små innslag med andre duse farger var tillatt.
Her har jeg laget et kort hvor jeg har brukt både motiv- og tekststempel fra KH. Begge stemplene har blitt embosset med lyseblått, glitrende embossingpulver. Bakgrunnen er laget med en CB embossingfolder, kantene er stanset ut med Daisy punch fra Martha Stewart. Blomstene er av ukjent merke, bladene er stanset ut med Fern punch medium fra PunchBunch. Blomstene har fått litt Stickles Icicle smørt på. De duse, lyseblå kantene er svertet med Fluid Chalk Ice Blue. Jeg har også brukt halvperler og brads.

Gult julekort

Her er et av de siste julekortene som ble laget ferdig 23. desember. Her har jeg brukt to gule Bazzill Bling som bakgrunn. Den underste matten har punchet hjerteblondekant, punchen er fra Martha Stewart. Den øverste mørkegule bakgrunnen er embosset med Swiss Dot embossingfolder fra CB. De hvite "blondekantene" er stanset ut med Threading water punch fra Fiskars. Både tekst- og motivstempel er embosset med gull, stemplene er fra Kreativ Hobby. Stemplenes paneler er stanset ut med Spellbinders. Snøkrystallene (store) er stanset ut med Martha Stewart Alpine Snowflake punch. De små snøkrystallene er "rester" etter en bordpunch fra EK Success. På kortet er det også brukt to halvperler og to hjertebrads.

torsdag 10. desember 2009

Motivet Week 49 Challenge

Jeg deltar i Motivets challenge denne uka også. Oppgaven var å lage et kort etter en skisse.
Dette kortet er enkelt i materialvalg; her har jeg kun brukt hvit kartong, blekk, bånd og halvperler. Bakgrunnen er embosset med CB embossingfolder.
Stempeltrykkene jeg har brukt er Boy building a snowman og
God Jul stempel fra Kreativ Hobby. Snøkrystallene er stanset ut med Marvy Uchida puncher. Motivets panel er stanset ut med Spellbinders.

søndag 6. desember 2009

Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #10

Her er mitt tiende og siste kort til Kreativ Hobbys julekortutfordring. Her har jeg brukt stemplene
Engel med trompet og God Jul. Stemplene er begge embosset med kobberfarge. Panelene til stemplene er stanset ut med Spellbinders. Bakgrunnen er laget med CB embossingfolder, og har blitt embosset med kobberfarge over pregingen i papiret. Bordene på siden er stanset ut med Fiskars "Lace"punch. Blomstene er av ukjent merke, og sprayet med
Glimmer Mist Bronze. Grenene er stanset ut med punchen
Fern Medium fra PunchBunch. Halvperlene er fra Kaisercraft.

lørdag 5. desember 2009

Blog candy hos Motivet

Se på denne flotte candyen som du kan vinne hos Motivet! Denne varer til 15. desember. Jeg har blitt så glad i disse stemplene, så jeg håper selvsagt at jeg er den heldige denne gang ;)


Kreativ Hobbys utfordring - 10 julekort #9

Prosjekt nummer ni til Kreativ Hobbys julekortutfordring. Her har jeg laget gavelapper, da andre juleprosjekter også kunne være med i utfordringen, så lenge minst to KHstempler var brukt til å dekorere med. Her har jeg brukt dette pakkelappstempelet på baksiden, og teksten Må ikke åpnes før julaften på forsiden. Begge stempeltrykkene er embosset med gull, dette og papirfargene er farger som går igjen på gavepapiret vi skal bruke til julegavene våre. Grenene er stanset ut med Martha Stewart Branch punch, hjertet er stanset ut i gullpapir med EK Success-punchen
Folk Heart Mini. Gullpapiret er virkelig flott i virkeligheten! Dette papiret er også kjøpt hos Kreativ Hobby.


tirsdag 1. desember 2009

Motivet Week 48 Challenge

Jeg bestemte meg for å prøve meg på denne ukens challenge i Motivets blogg. Oppgaven var å følge en skisse, samt bruke et av Motivets motivstempler.
Her har jeg brukt juleark fra nille og Cosmo Cricket. Motivet
(Girl in Snow )og tekststempelets (Kreativ Hobby) paneler er stanset ut med Spellbinders. Blomstene er av ukjent merke. Grenene er stanset ut med Fern punch medium fra PunchBunch. Bånd fra Søstrene Grene.