lørdag 19. september 2009

K-O-M oppgave 6

Oppgave 6 i Kort-O-Mania var å lage kort etter en skisse. Skissen var ren og enkel, så kortet jeg laget ble litt kjedelig, og derfor la jeg til et ekstra element i ettertid da jeg skulle bruke kortet til min nevøs fødselsdag.

Her har jeg brukt stempelmotiv fra hÄnglar og stÄnglar, fargelagt med Distress Ink. Mønsterarket er fra MM, og både forside og bakside er brukt. Navnet og tallet er stanset ut med QKs Snowday alfabet.

Her er den oppdaterte versjonen med et ekstra element. Her har jeg lagt til en gratulasjonstekst fra Kreativ Hobby. Sirklene er stanset ut med punchere fra Marvy Uchida.

Innside med tekststempel fra Kreativ Hobby. Pengelommen har en bord stanset ut med togpunch (bordpunch) fra Martha Stewart.

Bakside hvor mønsterarket fra fremsiden går igjen, og personlig stempel.

torsdag 10. september 2009

K-O-M oppgave 5

Oppgaven denne gangen var å lage et kort som enten hadde med innslag av Nemi, tegneserier eller hadde "goth"/mørk stil. Kortet mitt er relativt enkelt, og oppfyller vel et av kriteriene med stempelmotivet fra Stampotique. Mønsterarket er fra Cherry Arte, og teksten er skrevet med Dymo. Pynten ellers er diverse metallpynt (charm og brads), samt litt sort "Say it in crystals" fra Prima.

lørdag 5. september 2009

K-O-M oppgave 4


Mitt fjerde bidrag til Kort-O-Mania høst. Oppgaven denne gangen var å lage et "dyrisk" kort, altså at kortet skulle ha innslag av dyr i motiv eller annen pynt. Her har jeg brukt et søtt stempelmotiv fra Penny Black. Motivet er stemplet på akvarellark og fargelagt med Distress Ink. Motivet og matten bak er stanset ut med to forskjellige størrelser av Labels 8 fra Spellbinders. Tekststempelet er fra Kort i hodet. Av Papir er det brukt Bazzill Dotted Swiss i beige farge som base, og et vanlig kremfarget ark som har blitt svertet og stemplet som matte for det brune mønsterarket. Av pynt er det brukt blomster fra Prima, bånd fra May arts og diverse knapper og charms.