tirsdag 26. mai 2009

Konfirmasjonskort

Enda et konfirmasjonskort laget på bestilling fra en kollega. Dette skulle være til ei litt tøff jente som er glad i å spille og synge.
Her har jeg brukt mønsterark med noter fra Paper House, motivet er printet ut med skriveren. "Gratulerer" er skrevet med Dymo, og resten av teksten er printet ut med skriveren, husker ikke fontnavnet.
Kortet er pyntet med rosa bling og blingswirls fra Prima. Stjernene er punchet ut med Quickutz.



Enkel bakside, stjernene er punchet ut med Quickutz.




søndag 24. mai 2009

Bryllupskort, bestilling

Jeg fikk en bestilling fra en kollega på et enkelt bryllupskort i hvitt og sølv. Da jeg ikke hadde noen sølvark, måtte det bli sølvembossing. Her er det brukt tekststempel fra Magnolia, motivstempel fra Kort og godt. Nederst har jeg punchet med "Threading water" fra Fiskars, og deretter tredd et smalt bånd igjennom. (Bånd fra Søstrene Grene.)
(Fonten jeg har brukt til å skrive med husker jeg ikke navnet på akkurat nå.)

Innsiden har swirlstempel fra Magnolia, dette er også embosset med sølvfarge. De små hjertene er punchet ut med "Mini folk heart" fra EK Success.

Baksiden har to scallopovaler punchet ut med puncher fra Marvy Uchida.




onsdag 20. mai 2009

Bestillingskort

Nok et bestillingskort fra en kollega. Ble fortalt i ettertid at mottakeren av kortet likte det meget godt, noe som jo er hyggelig å høre.
Her har jeg brukt papir fra Melissa Frances, samt en bit restepapir som jeg ikke vet produsenten av. Glitterhjerte fra MF og blingswirl og hydrangeablomster fra Prima. Mulberryroser av ukjent merke. De små hjertene er punchet ut med Folk heart mini fra EK success. "50" er skrevet med Thickers. Fonten jeg har brukt er Wendy Medium, min favoritt nå for tiden.

Innsiden har stempel fra Scrapmagasinet og Magnolia.

Baksiden har punchede scallopovaler fra to forskjellige størrelser puncher fra Marvy Uchida.

onsdag 13. mai 2009

Bursdagskort


Et enkelt bursdagskort til min kjære mamma.

Her er det brukt embossingfolder fra CB, stempel fra Stempelglede, blomster fra Prima, bling fra Kaiserkraft og bånd fra Søstrene Grene.